VÝPRODEJ SKLADU

Emitex je na trhu již přes 30 let. Za tuto dobu prošel spoustou různých nástrah, zkoušek ale také krásných zkušeností i úspěchů. Přesto, že se předešlí majitelé snažili tuto firmu udržet, v posledních měsících začali zjišťovat, že je potřeba nové síly a nápadů. A tak si Emitex krásným způsobem našel cestu k rodině, která se rozhodla za tuto krásnou značku bojovat.

Nenadarmo se říká „zlaté české ručičky“ a naše firma je toho příkladem. Emitex produkty jsou již od počátku velmi kvalitní, což dokazuje i to, že se naše produkty dědí po generace. I dnes vidíme kočárky s fusaky a rukávníky, které byly v úplně prvních kolekcích. A to je přesně to, na čem si firma zakládala a stále zakládat bude. Aby byl každý jeden kousek dokonalý, jedinečný, originální a kvalitní. To je totiž EMITEX.

Emitex se dostal do situace, kdy na skladě leží velké množství produktů, které čekají, až se dostanou k Vám. A protože bychom rádi začali rozšiřovat sortiment pro Vaše děti a vymýšlet své nové krásné kolekce, potřebujeme všechny stávající produkty prodat. Jiná možná cesta, jak tuto značku zachránit není, a proto volíme cestu absolutního výprodeje skladu. 

Prosíme Vás, podpořte českou firmu plnou úžasných švadlenek a zaměstnanců, kteří jsou tady s láskou a pro tuto firmu žijí. Podpořte českou výrobu tím, že si pořídíte pro své děti některý z našich produktů, které nyní najdete v krásných slevách. Za každý prodaný kousek Vám z celého srdce děkujeme a věříme, že společně tuto nádhernou značku zachráníme.